Cepet ngunci PC sampeyan menyang mode kiosk sing aman.
Fitur kunci dibangun ing piranti kanggo mungkasi pangguna saka ngrusak sistem.
Mungkasi pangguna saka entuk akses menyang wilayah liyane ing PC.
Program anteng kanggo instalasi cepet lan kunci cepet mudhun. Ora ana log utawa bali maneh.
Dirancang kanggo penyebaran cepet ing pirang-pirang PC. Integritas sistem Windows ora kena pengaruh. Sampeyan tetep kontrol lengkap.
Panel admin aman lan konfigurasi prasaja. Mung skills IT dhasar sing dibutuhake kanggo ngatur Netkosk.
Setelan prasaja. Aman browsing. Ngilangke sajarah. Customizable. Setelan lokal utawa remot. Sepenuhnya bisa disesuaikan.
Nganggo kabeh versi Windows. Saka Windows XP SP3 kanggo Windows 10.

STANDAR NETKIOSK: Watesan akses menyang 1 utawa situs web liyane ing browser kiosk full screen aman.
NETKIOSK DESKTOP LOCK: Nyedhiyani akses menyang program 1 utawa liyane uga browser sing aman.
NETKIOSK IMPERI: Nganggo Chrome ing mode kios fleksibel.

SOFTWARE KIOSK PROFESIONAL FOR ANY LOKASI

Departemen lan departemen pamaréntah AS lan uga organisasi liya ing saindenging jagad ndadekake kepercayaan marang Netkis.
Sawetara pelanggan perusahaan anyar kita kalebu SMBC Bank Tokyo Jepang lan Toko Marks & Spencer ing UAE.
Pamilihan Umum Spanyol. 20th December 2015: Versi Netkiosk khusus sing dipasang ing piranti 4000.
Pemilihan Ontario Kanada. 7th June 2018: Versi Netkiosk khusus sing digelar ing piranti 25000.
Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Dipercaya dening akeh wiwit 2011.
Tentrem pikiran sampeyan yaiku kepuasan.
Tentrem pikiran sampeyan yaiku kepuasan.

Tentrem pikiran sampeyan yaiku kepuasan.

panah sadurungé
panah sabanjure
Shadow
Panggeser

Kanthi Netkiosk Standard Kiosk Software sampeyan bisa kanthi cepet ngunci PC lan mbukak browser kiosk fleksibel kanthi aman.
Sampeyan bisa miwiti Netkiosk Standard ing tabbed layar browser utawa layar kiosk tampilan layar wutuh.
Sampeyan bisa ngatur Netkiosk Standard liwat panel admin aman.
Sampeyan bisa matesi akses situs web liwat daftar putih lan panyaring isi fleksibel.
Standar Netkiosk kompatibel karo layar wutuh.
Sampeyan bisa menehi akses menyang OSK Netkiosk adat, utawa keyboard tutul Windows.
Sawise Netkosk wis diwiwiti kedhaftar ora bisa nutup Netkiosk utawa ngakses area diwatesi PC.
Liwat panel admin sing dilindhungi sandhi kanthi aman administrator bisa cepet nutup Netkiosk Standard.
PC banjur enggal-enggal dikunci nampilake desktop Microsoft Windows, miwiti menu lan baris tugas.

Netkiosk Standard 2018
Shadow
Panggeser

Kanthi Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome kanthi aman ing mode kiosk fleksibel.
Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman.
Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun.
Sanajan Chrome nduweni pilihan mode kios, iki ora ngijini sampeyan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti jendhela.
Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) dirancang khusus kanggo mbukak Chrome ing mode kiosk fleksibel kanthi aman lan ngunci PC.
Versi khusus Netkosk imperi kasil pisanan diterbitake ing Pamilihan Umum Spanyol 2015 Desember.
Kanthi tablet Netchips sekitar 4000, tablet Windows aman mbukak Google Chrome.
Ing wulan Agustus 2018 Netkiosk imperi isih dadi solusi piranti lunak kiosk khusus kanggo ngaktifake Google Chrome ing mode kios murni.
Ngendi panyedhiya kios liyane sing nyedhiyakake solusi Chromium Netkiosk nawakake sampeyan 100% piranti lunak Chrome kiosk.

Netkiosk imperi 2018 - Mode kios Chrome.
Shadow
Panggeser

Ngamanake PC lan menehi akses menyang 1 utawa program liyane lan mblokir akses menyang kabeh program liyane.
Nalika pangguna nyoba mbukak program sing ora diijini Netkiosk bakal ndeteksi iki lan nyegah program kasebut saka mbukak.
Akses mung diwatesi nalika Netkiosk lumaku sajrone kabeh fitur kontrol sing langsung dibangun ing Netkiosk.
Iki solusi kontrol program sing prasaja lan efektif liya fitur Netkiosk unik.
Ora perlu ekstra ngonfigurasi kabijakan klompok, utawa setelan keamanan PC rumit liyane.
Sampeyan bisa mblokir menu popup Windows (Print, Setelan etc) lan mblokir akses menyang folder program eksternal.
Sampeyan uga bisa menehi akses menyang Browser Netkiosk aman lan mblokir akses menyang kabeh browser liyane.
Netkiosk Desktop Lock wis dirancang khusus kanthi kesederhanaan lan kontrol.

Netkiosk Desktop Lock 2018
Shadow
Panggeser

NETKIOSK BISA LAKUKAN LIKE A CHAMP! SUPPORT IS A1.
Jon McCormick: Manajer Dhukungan Komputer, Administrasi Pamaréntah Illinois, 10,001 + Karyawan.
Nggunakake Netkisk kanggo luwih saka 4 taun ing negara.
Pros: linuwih. Cons: none.

Testimoni Netkiosk.
Jon McCormick. Manajer Dhukungan Komputer. Illinois Pamaréntah Pamaréntah pamaréntah

LAYANAN KIOSK EXCELLENT.
Aku kerja bareng karo Tim Netkiosk supaya kustomisasi rampung. Umumé seneng banget karo piranti lunak.
George Kircher: Administrator Sistem, Retail Retail Motor. 1001-5000 karyawan. Nggunakake Netkisk kanggo luwih saka 2 taun.
Pros: Gampang kanggo nggunakake gampang digelar. Cons: Nothing so far

Testimoni Netkiosk.
George Kircher. Administrator Sistem. Retail Bicycle

GREAT SERVICE AND SUPPORT PERSONAL.
Komentar: Perangkat lunak NetKiosk Kiosk arang banget gampang kanggo nyetel lan pangembang mbutuhake wektu kanggo nggarap sampeyan apa wae masalah sing arang muncul.
Padha kerja bareng karo kita ing fly kanggo nggawe sawetara pangaturan supaya cocog karo program komputer lan hardware kita.
Sangat wicaksana lan digunakake ing macem-macem platform sing pengecer kita mlaku.
Nggunakake Netkisk kanggo luwih saka 2 taun.

Testimoni Netkiosk.
Shannon Delaney. Direktur Marketing. Daniels Amish Collection.
panah sadurungé
panah sabanjure
Panggeser

Ing Netkiosk kita spesialis ing solusi piranti lunak keamanan lan kios.
Para pelanggan kalebu Departemen Pemerintah, Perusahaan, Pendidikan lan organisasi liyane, gedhe lan cilik.
Netkiosk didegaké ing 2011 kanthi tujuan kanggo nawakake piranti lunak kiosk sing dipercaya, fleksibel lan terjangkau.
Filosofi inti iki kanggo nggawe Netkosk minangka platform Software Kios paling apik liwat pamutakhiran lan inovasi cerdas.
Wiwit kuwi, input lan umpan balik langsung saka para pelanggan wis mbantu Netkip dadi salah sijine solusi piranti lunak kiosk sing paling populer lan dipercaya ing saindenging jagad. Nalika ngerti yen Netkiosk tumindak kanggo para pelanggan lan pangguna sing menehi kepuasan, mbantu supaya Netkisk saiki lan bisa dipercaya lan njamin Netkosk bakal bisa nggarap lingkungan kios.
Kulo pengen nggawe solusi menang-menang kanggo kabeh.

Babagan awake dhewe.
Shadow
Panggeser